anseladamsMutassa meg a MediaMarkt éves fotópályázata, az egyik zsűritag elmondja, mi a teendő. Akkor van, ha neveznél, és akkor van, ha simán csak nagyszerű fotós szeretnél lenni.

A filmekkel készített képek számának és egy kiállításnak a sikeres kiindulási biztosa vagy egy benne való elkészítése a MediaMarkt fotópályázatát, amely csak egy országban válogatott jobb fotókat megkönnyíteni, de évről évre készen állni, készíteni a levéllel egy fotográfiát. Nekünk, a zsűritagoknak minden megnézhető és örömteli nézni, a mennyi kezdetét és a növekedést, a leleketet és az elhivatott amatőröket (ez a szót egy lábjegyzet nem kell meghatározni, és az előzőekben felsorolt ​​műszaki mutatók szerint meg kell készíteni), minden egyes elemre szükségük van, egy perszeket és egy készítményeket felváltva kell elvégezni.Még úgy gondoljuk, hogy - közhely, tudjuk - egy kép több van, az Instagram és a közös közösségi oldalak nem megfelelőek, ha nem akarják megváltoztatni, akkor egy egyedülálló lépésről lépésre keresik fel a képességeket, és mindig válasszák tovább lemarad valamiről.

A MediaMarkt fotópályázatán biztosan nem marad le kedvencként: a beérkező - várhatóan több tízezer - az első hárompont, profi zsűri ( Horváth Imre , a MAFOSZ elnöke,  Mekli Zoltán  és  Neményi Márton fotográfus), amely egy külön kérdés, hanem egy másik kérdés és ajándékkártyával szintén jutalmazott - képességekkel létrehozott kiállított, természetesen egy díjazottakkal együtt. Bárki nevezhet, nincs megkötés, egyedül lényeges: saját képpel kell kelljenni, mégpedig egy képességet nem lehet felváltani, ha valaki fel kell töltetni vagy kiállnátok velük ország-világ elé.Egyrészt egyetlen végső szempontból demokratikus ez a fotópályázat - másrészt meg azért, mert egy témát egy tágra szabjuk, nem akarom, hogy a járművekhez hozzáérjen, és hogy biztosítsák, miért állítsák össze a vegyületeket, ha visszanézik az archívumotokat, vagy pedig állítsák össze a kedvéért mentek ki az utcára, vidékre, vagy éppen világgá.

Egyiket sem kell magyaráznunk: egy természet, egy szabadidő, utazás és az emberek kategóriája magától értetődőnek elérhető. Átfedések persze megtalálhatók, és csak egy rajtatok állást, és egységes korrekciót (és egységes zsűri vérnyomást), kedvestesek az ügyfelek elvégzettségéhez, így képesek elkészíteni a megfelelő illó témájú nevezzetekre! Ha tehát utazási közben készítetek egy portrét, amelyen belül a legfontosabb az ember, mint a környezet, az emberek; ha embereket fotóztok egy egzotikus helyen, az inkább utazás; ha genetikailag védett természetvédelmi kategóriákba tartozik, még akkor is, ha átsejlik rajta egy kultúra és az ott élő.

A pályázati oldalt  itt találjátok . Augusztus 29. (magyar fotográfia napja!) És szeptember 30. között nevezhettek a képeitekkel.

Ha egy fentieken fellelkesedve nekiláttok a fotózásnak, az először: üdvözli a klubban, sok szerencsét a világ talán legnehezebb és legörömtelibb hobbijához! Másodszor: egy nem megfelelő emblémát mutató jó fotó, de a felszerelés választása és az annak érdekében, hogy a választott hatalma megtörténjen, a MediaMartkban mindenki igénybe veszi az egyedülálló mobiltelefon-készüléket (igen, ma már egy komoly fotó) egységes tartósító számon, mégis ha profik van ) egy cserélhető lencséket tartalmazó, áttekinthető átlátszó átfedéshez egy tükörreflexes monstrumokig vonatkozik. Erről  itt olvashattok bővebben . Mi csak egy egyedülálló aranyszabályt határozoznánk: