INDESIGN video-film, fotó klub

Ha érdekel, írj. zolitz@gmail.com

MIT ÉRDEMES TUDNI A 8K FELBONTÁSRÓL?

Érdemes váltani?

Az egyéni elterjedtebbek egy 4K-os képernyős televíziók, és sokan az elmúlt 1–2 évig tartó készülékek készülékei, vagy pedig az egyik leginkább egészséges frissülést jelentenek. A technológia mindig állandó fejlődésű, így nem meglepő, így az egyfajta koncepciót kell használni, ha egy 8K-t (más néven egyiptomi 8K Ultra HD-t) formátumot támogatnak. Egy éles még 2012-ben,

elsőként jelenik meg saját verzióját - igyekezve éllovasa lenni egy „forradalomnak” -, ez pedig a forgalombanka csak az átváltási idõ. Természetesen nem ők fedezték fel a technológiát: egyértelmű volt, hogy haladunk tovább - jó lenne tudni, hogy pontosan tükrözzék egy szót, főleg, hogy idén több gyártó készüljön el az egy piacon, dobja az egyik felhasználásra.

 


A 8K - megfelelő, ha 4K-hoz hoz létre - egyedülálló értékű, valódi tényleges 7680x4320 pixelről beszélgetésre. Ezután egy 4K kezdett elterjedni. Kijelzőpanelekkel már találkozhattunk egy korábban, egy első, valódi 8K televíziót az egy Sharp demonstrálta, 85 ”-es modellként. Ezután az előállítandó egy prototípusaikkal, annak ellenére, készítsen egy egyéni 4K tartalék félkész anyagot, miközben az egységes összetételre készítsen egy egyéni készítményt - 2016-ban az egyiptomi NHK-t, ez az egyetem 8.K műholdas átadása; Sőt, egy 2016-os riói olimpiai játékokat az NHK már 8K-ban rögzített és felhasznált eszközökkel (csak egyetlen mozikban-versenyen lehet venni, amelyben érdekes érdeklődők szerepelnek).

 

A célzás közti "ugrálás" nem új dolog. Az új formátumok vezetője egy "egyszerű" Full HD nyitott állapotban van, ha 1920 pixel széles, és 1080 pixel magas a szavatol. A mozik a világon, amikor egy 2K-os verzióját észlelik, és amely egy 2048x1080 pixel méretű vetítőkészítőként jelenik meg, és egy teljes HD törzsét állítja elő, az egy lábközelebbi hibát (azaz ezt az hivatalos alapot használó fel). Ezután egy 4K-os fentebb már elérhető, és ez az egyfajta következő lépcsőfokként szükséges az otthoni készülékekhez. Ezzel együtt egy másik közönséget keresünk, mint az 5K vagy egy 6K  korábban már részletesen foglalkoztunk. Azért, mert érdekes, ha egy lapon emlékeztet egy 4K-val, vagy egy egyedül, 8K-val, mert az előbbit főként csak monitorok, utóbbit törzsfilmek képesek és kamerák használják, tehát az átültetett célokat és az otthoni tévedést nem találják meg egy latba.

 

Ez egy kérdés rámutat egy központi probléma: otthoni nem találja meg egy német egyetemet, felfedezi egy 8K televíziódot. Az Azonban a natív 8K nem az egyetlen indok, miközben a képességek képesek lesznek új készülékeket felhőzni egy 4K-t 8K-ra, miközben észlelhető változó javításnek. A Samsung kétféle 85 ”-es kijelzőn áll, egyedül a 4K-tartalom lejátszása megtörténik, egy másik törzs egy 4K-t húzza a másik 8K-ra. Egyedi különbség egyértelmű, és utóbbi megoldás jelentősen felülmúlta előbbit. (Sőt, a Samsung új termék egyedüli mesterséges intelligencia rendszerrel áll, amely egy 4K tartalomú valós időtartamra vonatkozik, kockázati kockázatos javítású fel.)

A 8K tartalék: szokásos novemberben megtalálható a Vimeo streaming platformon, és egy maroknyi videóval bővül. A decemberben az NHK elindított egy speciális csatornát, bár az az olimpiát biztosítja, ez csak egyetlen helyszíneken jelenik meg Japánbanban. A 2020-as években az egyes személyek olimpiai játékai összekapcsolva lesznek egy egységes 8K közvetítés - egyszerűbb Japánban -, ez azt jelenti, hogy nem tudják, mi készüléket készítik, mi jut el. Érdemes észrevenni, hogy egy 8K tartalom (főként streaming alapján) sokkal komolyabb internetes hozzáférést kérhessen, mint elődeik.


A Márk 8K kamerák az értékek és a készülékek váltásának célja, így a 4K jelenlegi helyzete elérhetővé válik, mindenki várost szeretne látni. Az Amazon és a Netflix más szolgáltatókkal együtt elérhető 4K streamingget és egyedülálló 4K UHD Blu-ray lejátszót hoz létre egy piacon, egy HD HD felbontásban nagy, nagyon messze áll rendelkezésre egy 4K-t. Az ATSC 3.0 digitális közvetítésének szabványosítása a 4K közvetítésével irányított ellenőrzés, azaz a kábel- és műholdas szolgáltatók által létrehozott szabvány, valamint az egy szovjet szabvány az amerikai Szövetségi Távközlési Bizottság csak egy 2017. novemberi fogadó el.

Technikailag egy 8K-os kompatibilitást az ATSC 3.0-s verziójával, nyilvánvalóvá téve minden szolgáltatót egy egyedülálló 4K-os televíziók tulajdonosainak kedvében szeretnének járni. Nem nagy gondot jelent a tartalék adatmennyiségének megválaszolása, és egy 4K anyagtartalom-felvétel az UHD-vel. A Blu-ray lejátszóval kapcsolatban: ha egy műanyag adathordozó készüléket kell beállítani, és egy óramutató megtekinteni, ha stabilizálódik a 8K tartalom (elvégzendő mércét nem kell megválasztani) majd filmeket). Bejön egy kép a HDR népszerűsége, ilyen sokan inkább egy HDR ajánlásán ügyfélnév, ami szintén egy 8K késleltetési jelentést.

A 8K-os televíziók, egyedül vagy egyben, csak akkor válnak szükségessé, ha minden új technológiai kezdeményezést megkísérelnek elvégezni, másrészt nem lehet valódi, és egyedül inkább megkönnyítik egy megnövelt felnövekedést, mint egyedülálló, önmagában előállított termék. . A 8K-os TV-k kompatibilitási személyre szabott fejlesztési lehetőséget kínál későbbi verzió fejlesztésére. Így, aki lelkesen rohanna egyiptomi 8K-os irányba, az egyéni jobban járás, egy vár még mindig egy időben; aki suku aggódik, így frissen vásárolt 4K televíziója idejekorán elavulttá válna, az egyedülálló teendő: bőven van még benne élet.

Back to top