Egy gépi fordítás. Ennyire volt időm. :(
*

Mi újság itt, a Landon srácok teljes munkaidős fájlkészítői játékosainak, és ma 5 nekem egy késsel készített videofelvételt, nyilvánvalóan sok dümmögés zajlottot és egy Daniel-feladó filmkészítési stílusát körülöleli, és egy nagyméretű munkavégzéssel, valamint egy alapanyagú mögött megmutatkozik, így ez a videó valószínűleg csak egy, és még több tippet és nyomtatott anyagot csatol tanultaihoz, amely megtanultam,

Roger és Hugo, a két testvér egy kaliforniai kisvárosban élnek, viszonylag jó körülmények között. Roger megismerkedik álmai nőjével, Mariaval, akinek dicsekedni szeretne nem létező pénzével. A testvérek apja, aki mellesleg jómódú, 70. életévéhez közeledve elhalálozik kórházi ágyán. Hátramaradt vagyonát pedig a két ifjú örökölné, azonban öreg apjuk kívánatára erre nem kerül sor, és a családapa inkább úgy gondolja, öröksége a föld alatt esztétikusabban mutatna. Roger és Hugo elmélkedni kezdenek azon, vajon kiássák apjuk hagyatékát a sírkövek alól, nem sok tétovázás után ebben meg is egyeznek. Minden a terv szerint alakul, viszont Aeron rajta kapja őket, Roger a barátnőjét is bele keveri ebbe az egészbe. Végül tovább fokozódik a feszültség.


 

 

A fílmes klubban szó volt az egysnittes snitről. Ime egy.

BELAU ft. Hegyi Dóri: Island of promise from Belau on Vimeo.

*
A 80'-as évek elején, (1979-1983) között a Magyar Néphadseregben is előtérbe került az amatőr filmezéssel foglalkozó katonák támogatása.  Évente 2-3 alkalommal, különböző helyőrségekben alkotótábort szerveztek, ahova meghívtak filmes szakembereket, akik szakmai irányítást adtak.

GÉPI TANULÁSSAL 4K MINŐSÉGŰ, SZÍNES VIDEÓVÁ ALAKÍTOTTAK EGY 1911-ES NEW YORK-I FELVÉTELT
Svéd filmek cég, egy Svenska Biografteatern munkatársai 1911-ben, jártak, New Yorkban, amerikai  
Nézd  MEG. >>>>

Egy érdekes green screen technika használata. Tekintsd meg itt. >>>>

Hogyan és mitől lesznek időjárás állók az Olympus kamerái?
Hogyan zajlanak a tesztek, és hogyan jutott el az Olympus az elmúlt 30 évben addig, hogy vezető legyen időjárás és vízálló fényképezőgépeivel a piacon? Milyen biztonságot kapsz ezzel a fotózásaid során?
Olvasd el a cikket és nézd meg a videót. :)

https://www.imaging-resource.com/news/2020/03/12/how-to-really-weather-seal-a-camera-olympus-behind-the-scenes?fbclid=IwAR3ZmbIz0Y2DseIwwWAO5T6AlmjOKntugGiG0rZUhm8562uTRCgUhZWlB7E

*

 

 

Egyedülálló online online Olympus milc csoporttagoknak szóló előadást rögzitettem. Horváth Dániel utca fotós jóvoltából. 4 órás anyagból egy rövidke izelitőt adok közre. És Horváth Balázs elérhetőségét. https://horvathdaniel.eu 

HORVÁTH DÁNIEL UTAS / MŰHELYEN STREET STYLE
*

Most adtunk ki egy vadonatúj videót, amely a színfalak mögött megmutatja neked, hogyan filmeztünk egy filmes intro sorozatot!

Mindent, amit megmutatunk, megteheti a saját otthonának kényelmében, tehát remélhetőleg ez inspirálja Önt egy saját bevezető sorozat készítéséhez! A felirat angol. Kapcsold be.
*