Ha végleg törölni akar egy cikket, akkor jelölje ki azt, és dobja a lomtárba. Ezt követ?en nyissa meg a cikk-kukát a Tartalom menüb?l, s jelölje ki a törlend? cikkeket. Törlés után a cikk nem lesz már elérhet?, ugyanis eltávolításra kerül az adatbázisból, és ezt a m?veletet nem lehet visszavonni.

Módosítás: (2008. március 23. vasárnap, 10:02)