Egy cikk archiváláskor olyan állapotba teszi a tartalmat, mely eltávolítja azt a webhelyr?l mint közzétett tartalmat. A cikk továbbra is hozzáférhet? a vezérl?pultból, és szerkesztésre vagy újraközlésre visszakereshet?. A lomtárba dobott cikkeket csak egy lépés választja el a végleges törlést?l, és a lomtárból történ? eltávolításukig megvannak. Az archiválást abban az esetben használja, ha fontosnak, de már id?szer?tlennek tartja a cikket. A lomtárat akkor kell használni, amikor végleg törölni akarja a tartalmat a webhelyér?l, és a jöv?beli keresési eredményekb?l.

Módosítás: (2008. március 23. vasárnap, 10:01)